Brandweer rukt uit voor uitslaande brand supermarkt Schiedamseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een Poolse supermarkt aan de Schiedamseweg in Rotterdam is brand uitgebroken. De Brandweer heeft opgeschaald naar het sein ‘Grote Brand’. Met meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker heeft de Brandweer de brand bestreden.

De brand was uitslaand aan de achterkant. Meerdere bovengelegen woningen zijn ontruimd. De woningen hebben flinke rook- en waterschade opgelopen. Onbekend was of er nog mensen in de woning aanwezig waren. 1 persoon had rook ingeademd, deze is nagekeken op rookintoxicatie door de Ambulancedienst.

- Advertisement -

De brandweer heeft de woningen en de supermarkt geventileerd. De Politie doet samen met de brandweer onderzoek naar de oorzaak van de brand.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd