Man dreigt woning op te blazen maar blijkt niet thuis te zijn Gerrit Hendrixlaan Hendrik Ido Ambacht

Date:

Share post:

Hendrik Ido Ambacht – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal ingezet nadat een man dreigde zijn woning op te blazen aan de Gerrit Hendrixlaan in Hendrik Ido Ambacht. Vanwege de gevaarszetting is de hulp van de Dienst Speciale Interventies en het Quick Response Team van de brandweer ingeschakeld.

Ten tijden van de inzet werden omliggende woning ontruimd en werd een groot gebied afgezet. Nadat de DSI samen met het QRT de woning waren binnen getreden bleek dat er niemand in de woning aanwezig was. De bewoner bleek bij een bedrijf in Ridderkerk te zitten en is daar ook aangehouden. De man krijgt hulp aangeboden die hij nodig heeft.

- Advertisement -

Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten. Je kan 24/7 anoniem chatten via www.113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

 

- Advertisement -

Gerelateerd