Bestuurder spoorloos na horrorcrash op A20 bij Maasland

Date:

Share post:

Maasland – Op de Rijksweg A20 bij Maasluis heeft zondagochtend 13 november een zwaar ongeval plaatsgevonden. De bestuurder is spoorloos.

Het ongeval gebeurde rond vier uur. De auto vloog uit de bocht, crashte tegen de vangrail en sloeg over de kop. De schade is gigantisch en het lijkt onwaarschijnlijk dat iemand er ongeschonden uit komt.

- Advertisement -

Toch was bij aankomst van de hulpdiensten niemand te vinden. Er werd een grote zoekactie gestart om te zoeken naar de inzittende(n). Er werd onder andere met warmtebeelden gezocht in de omgeving en in het water onder het viaduct, maar tevergeefs.

De snelweg is in de richting van Westerlee geruime tijd afgesloten geweest voor verder onderzoek en het opruimen van het wegdek.

- Advertisement -

Gerelateerd