Twee minderjarigen en 37-jarige man uit Rotterdam aangehouden na vuurwerkvondst

Date:

Deel bericht:

Rotterdam e.o. – Op donderdagavond 10 november heeft de politie duizenden stuks vuurwerk aangetroffen in Spijkenisse en Schiedam. Drie mannen, waarvan twee minderjarigen, uit Rotterdam zijn aangehouden.

Agenten troffen meerdere dozen vuurwerk aan in een container aan de Nieuw-Maternessestraat in Schiedam. Ook werd vuurwerk gevonden in een voertuig aan de Schoutstraat in Spijkenisse.

- Advertisement -

Het gaat aldus de politie om Cobra-6-vuurwerk wat per stuk dezelfde explosieve kracht heeft als een handgranaat. Des te schrikbarender is dat er in totaal 6.105 stuks werden gevonden. De politie benadrukt het enorme gevaar wat hiermee werd gecreëerd voor de woonwijken waar de vondsten werden gedaan.

De politie laat weten dat er drie mannen zijn aangehouden: twee minderjarigen en een 37-jarige man uit Rotterdam. Het drietal wordt verdacht van het bezit en handel in professioneel vuurwerk.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brandweer voorkomt erger bij brand in oven Riekvoorde Spijkenisse

De politie heeft vanmiddag de brandweer erbij gevraagd omdat zij een rookmelder in een woning hoorde. Een buurman...

Fremantle Highway aangekomen in Rotterdamse haven

Europoort Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 10.01 uur is de Fremantle Highway aangekomen in de Rotterdamse Haven....

Man in been gebeten door loslopende herdershond in stationshal Rotterdam-Centraal

Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 6.00 uur is een man gewond geraakt nadat hij door een loslopende...

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...