Autobrand slaat over naar woning ‘s-Gravenweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De brandweer heeft afgelopen nacht kunnen voorkomen dat een woning met een rieten kap verwoest werd door brand. Rond 02.10 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand op de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bij aankomst bleek dat er een auto in de brand stond.

De metershoge vlammen bereikte de rieten kap van de woning, deze begon hierdoor te branden. Door snel optreden van de brandweer, met onder andere de inzet van een speciaal rietkap brandbestrijdingsteam, werd erger voorkomen.

- Advertisement -

De auto is door de brand in zijn geheel uitgebrand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd