Gemeente sluit woning per direct na explosie Rotterdam Ommoord

Date:

Share post:

De gemeente Rotterdam heeft de woning aan de Parkroos in de Rotterdamse wijk Ommoord waar een explosief tot ontploffing is gebracht per direct gesloten. Dat wordt gedaan in verband met de veiligheid voor de omgeving.

In de nacht van maandag op dinsdag werd er vermoedelijk een explosief op de deur vastgemaakt en tot ontploffing gebracht. De deur barstte uit zijn voegen, en ruiten rondom werden vernield door de klap. De bewoners die op dat moment lagen te slapen kwamen gelukkig met de schrik vrij.

- Advertisement -

Omdat het niet een eerste incident betreft, besloot de gemeente Rotterdam om de woning per direct voor een maand te sluiten. Eerder was ook de auto van de bewoners al het doelwit.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd