Explosie in winkel van hiphopplatenlabel Rotterdam Airlines

Date:

Share post:

Rotterdam – Het kantoor van hiphopplatenlabel Rotterdam Airlines aan de Hoogstraat in Rotterdam is afgelopen nacht zwaarbeschadigd geraakt na een explosie. De ruit van de winkel ligt er volledig uit, en ook de deur raakte beschadigd.

Rond 04.00 uur vannacht werd de politie gebeld, dat er een explosie had plaatsgevonden. Eenmaal aangekomen lag de straat bezaaid met glas. De politie zette de omgeving af, en heeft forensisch onderzoek verricht.

- Advertisement -

Het is niet het eerste incident bij het kantoor. Afgelopen weekend heeft iemand al geprobeerd om het kantoor te vernielen. Er werd geprobeerd met een steen de ruit van de voordeur te verbreken. Dat lukte niet waarop er vuurwerk naar binnen werd gegooid.

Of het incident te maken heeft met de overige explosies op woningen in en rondom Rotterdam is niet bekend. Rijnmond heeft geprobeerd om een reactie te vragen aan het platenlabel, maar kreeg geen commentaar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd