Explosie in winkel van hiphopplatenlabel Rotterdam Airlines

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het kantoor van hiphopplatenlabel Rotterdam Airlines aan de Hoogstraat in Rotterdam is afgelopen nacht zwaarbeschadigd geraakt na een explosie. De ruit van de winkel ligt er volledig uit, en ook de deur raakte beschadigd.

Rond 04.00 uur vannacht werd de politie gebeld, dat er een explosie had plaatsgevonden. Eenmaal aangekomen lag de straat bezaaid met glas. De politie zette de omgeving af, en heeft forensisch onderzoek verricht.

- Advertisement -

Het is niet het eerste incident bij het kantoor. Afgelopen weekend heeft iemand al geprobeerd om het kantoor te vernielen. Er werd geprobeerd met een steen de ruit van de voordeur te verbreken. Dat lukte niet waarop er vuurwerk naar binnen werd gegooid.

Of het incident te maken heeft met de overige explosies op woningen in en rondom Rotterdam is niet bekend. Rijnmond heeft geprobeerd om een reactie te vragen aan het platenlabel, maar kreeg geen commentaar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...