Explosie in winkel van hiphopplatenlabel Rotterdam Airlines

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het kantoor van hiphopplatenlabel Rotterdam Airlines aan de Hoogstraat in Rotterdam is afgelopen nacht zwaarbeschadigd geraakt na een explosie. De ruit van de winkel ligt er volledig uit, en ook de deur raakte beschadigd.

Rond 04.00 uur vannacht werd de politie gebeld, dat er een explosie had plaatsgevonden. Eenmaal aangekomen lag de straat bezaaid met glas. De politie zette de omgeving af, en heeft forensisch onderzoek verricht.

- Advertisement -

Het is niet het eerste incident bij het kantoor. Afgelopen weekend heeft iemand al geprobeerd om het kantoor te vernielen. Er werd geprobeerd met een steen de ruit van de voordeur te verbreken. Dat lukte niet waarop er vuurwerk naar binnen werd gegooid.

Of het incident te maken heeft met de overige explosies op woningen in en rondom Rotterdam is niet bekend. Rijnmond heeft geprobeerd om een reactie te vragen aan het platenlabel, maar kreeg geen commentaar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Lading van vuilniswagen vliegt in de brand Anatole Franceplaats Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 1 maart rond 15.35 uur is er brand uitgebroken in een vuilniswagen aan de Anatole...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...