Rookontwikkeling onder motorkap van Porsche Westlandseweg Maassluis

Date:

Share post:

Donderdagochtend 17 november omstreeks 11.27 uur ontvingen de politie en brandweer een melding van een mogelijke autobrand aan de Westlandseweg, ter hoogte van de Dr. Jan Schoutenlaan in Maassluis.

Onder de motorkap van een Porsche Panamera 4S kwam een rookontwikkeling vandaan. Hierop zette de bestuurder zijn voertuig aan de kant en hij schakelde de brandweer in. De politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De Westlandseweg tussen de Dr. Jan Schoutenlaan in de richting van rotonde met de Kwartellaan, werd tijdelijk afgesloten.

- Advertisement -

Na onderzoek van de brandweer bleek de rookontwikkeling veroorzaakt te worden door een technisch mankement met koelvloeistof. De brandweer kon al vrij snel weer terug naar de kazerne.

Onverzekerd
Het voertuig blijkt volgens het Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) Register onverzekerd te zijn. Deze onverzekerde Porsche Panamera heeft volgens het RDW geen WA-verzekering en had daarom helemaal niet de weg op gemogen. Het voertuig uit 2010 heeft volgens het RDW een nieuwsprijs gehad van ruim 183 duizend euro.

Meer foto’s op 112maasmedia

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd