Dode (20) en ernstig gewonde (15) na auto-ongeluk Boomdijk Klaaswaal

Date:

Share post:

Klaaswaal – Bij een ernstig ongeluk op de Boomdijk in Klaaswaal is vrijdagmorgen een 20-jarige man uit Strijen om het leven gekomen. Een 15-jarige jongen raakte ernstig gewond en moest met een spoedtransport naar het ziekenhuis worden gebracht.

Rond 09.15 uur botste de bestuurder hard tegen een boom. De auto van de slachtoffers werd compleet verwrongen en de brandweer moest hen uit het voertuig knippen. Het 20-jarige slachtoffer overleed ter plekke, de ander, vermoedelijk een familielid, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was bij aankomst kritiek.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onderzocht door de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd