Man spreekt autodief aan in Voorburg en wordt gestoken

Date:

Share post:

Voorburg – Een man is donderdagavond op de Van de Wateringelaan in Voorburg gestoken door een autodief. Hij sprak de dief aan, toen hij de autodief op heterdaad betrapte. Deze begon vervolgens op het slachtoffer met een scherp mes in te steken.

Het slachtoffer liep door het incident meerdere steekwonden op, en vluchtte naar huis. Daar belde hij de politie en was hij van de autodief verlost. De verdachte sloeg op de vlucht richting de van de Sevenbergerstraat.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar de verdachte. Het gaat om een man van 180 – 185cm lang, ongeveer 40 tot 45 jaar. Hij droeg een donkere jas met een capuchon, een donkere trainingsbroek en sportschoenen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd