Meer dan 50 banden lek gestoken in Krimpenerwaard

Date:

Share post:

Automobilisten die vrijdag op pad wilden met hun auto kwamen van een koude kermis thuis. Een nog onbekend aantal personen heeft tussen Schoonhoven en Krimpen aan de Lek van 50 voertuigen de banden lek gestoken.

Het betrof onder andere auto’s die geparkeerd stonden aan de Lekdijk-West, Hogedijk, Lekdijk-Oost, Opperduit en Schuwacht. Het is niet bekend hoelaat de vernielingen precies hebben plaatsgevonden. De politie roept slachtoffers op om aangifte te doen. Dit omdat waarschijnlijk niet iedereen dit al heeft gedaan. Er is inmiddels onderzoek gestart naar de daders.

- Advertisement -

Elders in het land steken vandalen ook willekeurige autobanden lek of laten deze leeglopen. Het gaat dan om de zogenoemde SUV’s die door klimaatactivisten als vervuilend worden gezien.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd