Overleden persoon in woning Rivierweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Rivierweg in Capelle aan den IJssel is vrijdagmiddag een overleden persoon aangetroffen. Hulpverleners rukten uit nadat familie de bewoner niet meer kon bereiken.

Toen agenten ter plaatse waren, is uit voorzorg de brandweer opgeroepen. Dit om er zeker van te zijn dat er geen gaslekkage in de woning was ontstaan. De brandweer is de woning binnengetreden en de persoon werd in de keuken aangetroffen.

- Advertisement -

Hoe de persoon om het leven is gekomen is niet bekend, vermoedelijk is deze onwel geworden en gevallen in de keuken. Een misdrijf is uitgesloten.

Foto: Willem Kreuk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd