Meisje geschept op scooter door automobilist Westlandseweg Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Een meisje op de scooter is vrijdagavond 18 november gewond geraakt bij een aanrijding op de Westlandseweg in Maassluis.

Rond 22.45 uur reed het meisje op de scooter over de Westlandseweg. Bij de rotonde ter hoogte van de Mozartlaan steekt ze de weg over. Een automobilist ziet haar over het hoofd met een aanrijding als gevolg. De scooterrijdster werd door de automobilist geschept. Het meisje is ook op de voorruit van de auto terecht gekomen, dit is goed te zien aan de schade aan de voorruit.

- Advertisement -

Het meisje heeft er onder andere een pijnlijke nek eraan overgehouden. Een ambulance is met spoed voor haar ter plaatse gekomen. Ze is behandeld in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Haar ouders zijn ook ter plaatse gekomen.

Op de rotonde hebben de afgelopen tijd meerdere ongevallen plaatsgevonden waarbij overstekende fietsers, scooterrijders of voetgangers werden aangereden door automobilisten. Volgens veel weggebruikers is de rotonde onoverzichtelijk.

Foto: Jay Koek meer op 112maasmedia

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Maassluis - De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden...

Supermarkt Albert-Heijn overvallen Mesdaglaan Maassluis

Maassluis - Donderdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft er een overval plaatsgevonden. De politie kreeg meerdere verontrustende...

Man (19) met vuurwapen aangehouden in Maassluis

Maassluis - Op zaterdag 3 februari heeft de politie een 19-jarige man aangehouden, nadat een vuurwapen werd gevonden....

Woning van gezin onbewoonbaar na brand in woning van Speykstraat Maassluis

Maassluis - Een gezin van een woning aan de van Speykstraat in Maassluis kan voorlopig niet meer terug...