Persoon overleden in sloot aangetroffen Weipoortseweg Zoeterwoude

Date:

Share post:

Zoeterwoude – In een sloot bij de Weipoortseweg in Zoeterwoude is zondagmorgen een overleden persoon aangetroffen. De hulpdiensten werden omstreeks 08:30 uur gealarmeerd voor een melding van een persoon te water op bovengenoemd adres.

Naast diverse hulpdiensten én een duikteam van de brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plaatse, deze landde in de nabije omgeving van het incident. Medische zorg bleek echter te laat voor het slachtoffer. Het slachtoffer bleek reeds te zijn overleden.

- Advertisement -

De politie maakte een plaats-delict. Omdat niet uitgesloten word dat een ongeval mogelijk een oorzaak is kwam de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie ter plaatse om onderzoek te doen. Ook de ‘normale’ forensisch rechercheurs waren ter plaatse voor onderzoek. De overleden persoon zou zijn aangetroffen met een fiets.

Update 14.45: De politie meldt dat er geen sprake is van een misdrijf

Foto’s en tekst : Koen Jongen – KJ Fotografie

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd