Dode na schietpartij Zoetemanring Zuidland (video)

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Een man is zondagavond om het leven gekomen na een schietpartij op parkeerplaats tussen de Zoetemanring en de Maalsteen. Rond 22.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen dat het slachtoffer niet aanspreekbaar op straat zou liggen.

Hulpverleners rukten in groten getale uit, maar konden helaas niets meer voor het slachtoffer betekenen. De man bleek al te zijn overleden, aan de gevolgen van het schietincident.

- Advertisement -

Na het schietincident heeft op de afrit van de A15 nabij de Europoort een zwaar ongeluk plaatsgevonden. Dit was ongeveer 8 minuten na de melding van het schietincident. De politie achtervolgde de auto met zwaailichten en sirene. Op Markweg raakte de bestuurder van de grijze Peugeot 206 de macht over het stuur kwijt en crashte zwaar. Op de auto zaten valse kentekenplaten, in de auto werd een vuurwapen aangetroffen. Een verdachte is op de Markweg aangehouden.

Informatie over de dader(s) is er vooralsnog niet. De Politie laat weten druk bezig te zijn met onderzoek. Mensen met informatie worden gevraagd dit te delen via 0900-8844.

Ongeluk
Kort na het incident heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de A15. De Politie onderzoekt of een betrokken voertuig iets te maken heeft gehad met de schietpartij.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Forse rookontwikkeling bij brand in hooibalen Burgemeester Van Walsumstraat Mijnsheerenland

Mijnsheerenland - In een weiland aan de Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland is zaterdagavond brand uitgebroken in een...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...

Stoffelijk overschot 81-jarige man aangetroffen in sloot Cromme Meth Hoogvliet

Hoogvliet - In een sloot aan de Cromme Meth in Rotterdam-Hoogvliet is vrijdagmiddag het stoffelijk overschot van een...