Bandenprikker slaat voor vierde nacht op rij toe in Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

De bandenprikker in Capelle aan den IJssel heeft afgelopen nacht voor de vierde keer op rij toegeslagen en banden lekgeprikt in Capelle ‘s-Gravenland. De bandenprikker heeft al meer dan 100 banden lekgestoken.

In de nacht van vrijdag op zaterdag kwamen de eerste meldingen binnen vanaf Schoonhoven tot aan Krimpen aan den IJssel. Daar ging het om ruim 50 banden. Diezelfde nacht sloeg de prikker ook voor het eerst toe in Capelle ‘s-Gravenland.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar de verdachte. Hiervoor zijn inmiddels tientallen camerabeelden veiliggesteld. Afgelopen nacht werd de jacht geopend, maar ondanks de aanwezigheid van de politie sloeg de bandenprikker opnieuw toe en maakte tientallen banden lek.

Het televisieprogramma 112 Vandaag besteedt vanavond een deel van de uitzending aan het incident. Daarbij zullen er onder andere camerabeelden worden getoond. Hopelijk kan hierdoor de verdachte worden herkend. De kans bestaat dat deze in de buurt woonachtig is.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd