Man (37) aangehouden voor beschietingen op auto’s Slaak Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 37-jarige Rotterdammer is door de politie aangehouden als verdachte van beschietingen met een luchtdrukwapen op de Slaak in Rotterdam. Tussen Augustus en half November van dit jaar troffen meerdere bewoners gaatjes aan in hun auto.

Verschillende getuigen hebben de politie verteld dat er vaker schoten waren gehoord. De politie trof echter niets aan tijdens het onderzoek. Omdat het om meerdere meldingen ging, is er door de politie een onderzoek gestart naar de incidenten. Dit resulteerde in de aanhouding van de man.

- Advertisement -

In zijn huis werden meerdere wapens gevonden. Het ging om onder andere een gasdrukpistool, en ploertendoder en een boksbeugel.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd