Vlaardinger (31) krijgt 240 uur taakstraf en voorwaardelijke celstraf voor wegnemen telefoons in Naaldwijk en Leidschendam

Date:

Share post:

Vlaardingen – Een 31-jarige man uit Vlaardingen krijgt 240 uur taakstraf, en een celstraf van drie maanden voorwaardelijk voor het wegnemen van zeker 50 telefoons bij telecomwinkels in Naaldwijk en Leidschendam.

Het Openbaar Ministerie vindt dat tijdens de zitting en het onderzoek voldoende is bewezen dat de man 50 mobiele telefoons heeft achterovergedrukt. Het bedrijf verklaarde dat het om 165 telefoons moest gaan, justitie trof het bewijs dat de man zeker 50.000 euro heeft verdiend met de verkoop van de telefoons. Voor het exacte aantal telefoons is echter geen bewijs gevonden. De verdachte verklaarde in eerste instantie dat het om 10 telefoons ging, tijdens de zitting gaf hij toe dat het ongeveer 50 telefoons betroffen.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd