Bandenprikker slaat voor vijfde nacht op rij toe in Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De bandenprikker heeft vannacht voor de vijfde nacht op rij toegeslagen in Capelle aan den IJssel. Na vier nachten ruim 100 banden te hebben lekgestoken in onder andere de Krimpenerwaard en Capelle – ‘s-Gravenland was het vannacht raak in Middelwatering.

Op het Valeriusrondeel en het van Maerlantpark werden van meerdere voertuigen de banden lekgeprikt. Het gaat ook nu weer om willekeurig gekozen auto’s. De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de dader van de incidenten.

- Advertisement -

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen hun camerabeelden bekijken, en indien er iets verdachts op is te zien, dit delen met de politie. Ook is er een grootschalig buurtonderzoek gestart. De politie hoopt de dader zo snel mogelijk op te sporen. Deze dader heeft inmiddels voor tienduizenden euro’s aan schade veroorzaakt.

Wijkagent Expert Jacques Lems van basisteam IJsselland roept slachtoffers op om altijd aangifte te doen. Dit kan gewoon via internet, een afspraak maken om langs te komen is niet noodzakelijk.

- Advertisement -

Gerelateerd