Bandenprikker slaat voor zesde nacht toe in Capelle aan den IJssel tegenover politiebureau

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – In de nacht van woensdag op donderdag 24 november heeft de bandenprikker opnieuw toegeslagen in Capelle. Ditmaal werden tientallen banden in de straten tegenover het politiebureau lek gestoken.

Al zes nachten weet de bandenprikker uit handen te blijven van de Capelse politie. Iedereen die informatie of camerabeelden met de mogelijke verdachte heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

- Advertisement -

Inmiddels loopt de schade vermoedelijk al op tot in de tienduizenden euro’s. Dit keer werd de dader nog brutaler en koos de straten tegenover het politiebureau. Daar werden weer tientallen banden lekgeprikt. Ook de privé-auto’s van agenten werden getroffen.

Over een eventueel motief is niks bekend.

- Advertisement -

Gerelateerd