Capellenaar (34) aangehouden voor bandenprikken in Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

De politie heeft afgelopen nacht na een tip van een buurtbewoner een 34-jarige Capellenaar aangehouden als verdachte voor de hoeveelheid vernielingen van auto- en scooterbanden in de Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel. Er wordt onderzocht of deze man daadwerkelijk verantwoordelijk is voor alle vernielingen.

- Advertisement -

De politie ontving sinds vrijdag 18 november dagelijks tientallen meldingen van lekgeprikte auto- en scooterbanden. Onder inwoners van de Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel zorgde dit logischerwijs voor veel onrust. Het was de politie er dan ook alles aan gelegen de vernieler snel te stoppen.

Tientallen agenten van verschillende afdelingen surveilleerden en postten de afgelopen avonden en nachten in de gebieden waar de serievernieler toesloeg. Zij kregen daarbij versterking van onder andere Toezicht en Handhaving van de gemeente en een droneteam.

Ook de buurtbewoners waren erop gebrand om de dader snel te vinden. Dankzij een tip van een van hen, die de verdachte situatie meldde, en de nabijheid van de agenten, kon vrijdagavond een verdachte snel worden aangehouden. Hij wordt verhoord, en onderzocht wordt of hij degene is die verantwoordelijk is voor alle vernielingen. Het onderzoek wordt voortgezet. Mensen die slachtoffer zijn geworden van de bandenprikker, kunnen aangifte doen via www.politie.nl.

Lees meer op: Capelle Vandaag

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote brand op bouwplaats Uilenhof Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Maandagochtend 13 mei rond 12.30 uur is er brand uitgebroken op een bouwplaats...

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding van verdachten in auto | A16 Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht op de A16 een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van drie...

Politie onderzoekt poging ontvoering Nabucco Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De politie is op zoek naar getuigen van een recentelijk onthulde poging tot...