Man (40) ernstig gewond na schietpartij Baarlandhof Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 40-jarige Rotterdammer is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij aan de Baarlandhof met de Slinge in Rotterdam. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 02.00 uur werd het slachtoffer met een schotwond op straat aangetroffen. Zijn verwonding was volgens de politie ernstig, maar niet levensbedreigend. Het is onduidelijk wat zich voorafgaand aan de schietpartij heeft afgespeeld.

- Advertisement -

De politie zette de straat af en heeft ter plekke sporenonderzoek verricht. Eventuele getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Foto: Kevin meer op 112-rijnmond

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd