Politie valt woning binnen na steekpartij Abcoudestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is zaterdagavond een woning in de Abcoudestraat in Rotterdam binnen gevallen. Dat gebeurde nadat er op de Mijnsherenlaan in Rotterdam een man zwaargewond werd aangetroffen, hij was slachtoffer van een steekpartij.

Lees ook: Man gewond aangetroffen op straat na steekpartij in Rotterdam Charlois

- Advertisement -

Een getuige gaf de politie aan waar de voorafgaande ruzie mogelijk had plaatsgevonden. De politie viel vervolgens de woning in de Abcoudestraat binnen. De deur werd geforceerd, maar er bleek niemand thuis te zijn.

De politie doet onderzoek.

Foto’s: Kevin meer op 112-rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd