Geen misdrijf na vondst van dode in woning Berninistraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De man die op zaterdagavond dood in zijn woning aan de Berninistraat in Rotterdam-Prinsenland werd aangetroffen, is aan een natuurlijke dood gestorven. Dat laat een politiewoordvoerster van de eenheid Rotterdam weten.

Lees ook: Dode in woning Berninistraat Rotterdam (video)

- Advertisement -

Afgelopen zaterdag werd het lichaam van de man ontdekt. Agenten ter plekke twijfelden of de man wel door een natuurlijke dood was gestorven. Dat kwam omdat het lichaam onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen.

Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben zaterdagavond urenlang onderzoek verricht. Hieruit is gebleken dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen. De man blijkt een natuurlijke dood te zijn gestorven.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd