Politie houdt 19-jarige man uit Capelle aan den IJssel als verdachte van beschietingen en plaatsen van explosieven

Date:

Deel bericht:

Een 19-jarige man uit Capelle aan den IJssel wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij geweldsincidenten in Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. De verdachte werd aangehouden omdat hij zich verdacht gedroeg bij een zaak van dezelfde keten aan de Hoefkade in Den Haag.

Bij een restaurant van dezelfde keten aan de Spuiweg in Dordrecht vonden afgelopen weekend twee geweldsincidenten plaats. In de nacht van zaterdag op zondag werd tussen middernacht en 03.00 uur het restaurant aan de Spuiweg in Dordrecht beschoten. Een inslag en huls werden aangetroffen. In de vroege ochtend van zondag omstreeks 02.30 uur werd een explosief aangetroffen bij hetzelfde pand. Gelukkig is het explosief niet ontploft.

- Advertisement -

Op zondagmorgen werd rond 05.00 uur een restaurant van ook dezelfde keten beschoten. Dat gebeurde op de kruising van de Volmarijnstraat met de Claes de Vrieselaan in Rotterdam. Op straat werden hulzen gevonden, en in de winkelruiten zaten kogelgaten.

Lees ook: Surinaams eethuis beschoten Volmarijnstraat Rotterdam West

De politie van Rotterdam heeft de zaak in opdracht van het Openbaar Ministerie in onderzoek. De Capellenaar blijft voorlopig vastzitten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd