Vrachtwagenchauffeur (76) vervolgd voor doodrijden vrouw (92) in Rotterdam Ommoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Justitie gaat de 76-jarige vrachtwagenchauffeur vervolgen voor het fatale ongeluk op de Arrheniusweg in Rotterdam-Ommoord. De chauffeur reed op 8 maart van dit jaar een 92-jarige vrouw dood. Justitie verdenkt de chauffeur van gevaarlijke rijgedrag.

De vrouw kwam met haar rollator onder de kiepwagen terecht. De chauffeur reed vervolgens over haar heen, ze was op slag dood. Bewoners verklaren aan Rijnmond dat de vrouw vermoedelijk zelf voor de vrachtwagen is overgestoken, het kan zo zijn dat de chauffeur haar niet heeft gezien.

- Advertisement -

Waarom de chauffeur nu verdacht wordt van gevaarlijke rijgedrag is nog nite bekend. Dat zal gebeuren tijdens de zitting in de rechtszaal.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd