Automobilist rijdt met Volkswagen GTI de sloot in Toepad Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een automobilist is dinsdagavond met zijn Volkswagen GTI in de sloot belandt. Het ongeluk gebeurde op het Toepad net onder de van Brienenoordbrug, hij mist de bocht en raakte samen met een meisje van de weg.

De auto kwam bijna aan de overkant in de sloot terecht. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. De bestuurder zelf verklaarde dat zijn remmen niet meer werkte. Bij het omhooghalen van de auto werd zichtbaar dat er diverse lachgasballonnen in de auto werden teruggevonden. Of deze ook tijdens de rit zijn gebruikt, is niet te achterhalen.

- Advertisement -

Zowel de bestuurder als zijn passagier, raakten niet gewond. Twee bergingsbedrijven zijn opgeroepen om de auto weer op het droge te krijgen.

- Advertisement -

Gerelateerd