Twee jongens beroofd van telefoons en pinpassen Wilhelminaplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op maandag 28 november rond 15.00 uur zijn op het Wilhelminaplein twee jongens beroofd van hun telefoons en pinpassen. Dit gebeurde onder bedreiging van een vuurwapen. De politie is op zoek naar de verdachten en komt graag in contact met getuigen.

De slachtoffers, twee jongens van 15 en 16 jaar uit Rotterdam, hadden afgesproken met een andere jongen. Toen zij hem ontmoetten, bleken er echter nog drie andere jongens te zijn op de afgesproken plek. Eén van die drie jongens haalde een op een vuurwapen gelijkend voorwerp tevoorschijn. Onder bedreiging van dat voorwerp werden de twee jongens gedwongen om hun telefoons en pinpassen af te staan.

- Advertisement -

De verdachten vluchtten daarna in de richting van het metroviaduct op de Hillelaan. Het gaat om vier jongens rond de 15 à 16 jaar oud. Eén had een donkergrijs trainingspak aan en de andere jongens droegen zwarte hoodies.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd