Zwaargewonden na ongeluk Boszoom Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ongeluk op de Boszoom in Rotterdam zijn woensdagavond twee personen zwaargewond geraakt. Een bestuurder van een scooter werd verblind door een fietser die hem tegemoet reed en zag twee voetgangers over het hoofd. Hij botste vervolgens hard op de voetgangers.

Één van de twee voetgangers raakte zo ernstig gewond, dat deze gereanimeerd is en met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. De andere voetganger is met verschillende botbreuken eveneens naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe met de scooterrijder gaat.

- Advertisement -

De politie heeft het fietspad afgesloten gehad voor onderzoek. Het ongeluk gebeurde tussen de Lucie Vuylestekeweg en de Prinsenlaan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd