Fietser zwaargewond na aanrijding met auto Dierenriem Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – Een fietser is donderdagmiddag zeer ernstig gewond geraakt door een ongeluk op de Dierenriem in Hellevoetsluis. De fietser werd aangereden door een automobilist, nadat deze ten val was gekomen.

Hulpverleners kwamen snel ter plaatse. Het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse om ambulancepersoneel te ondersteunen bij de verzorging van het slachtoffer. Deze is na stabilisatie met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, wordt onderzocht. Een woordvoerder van de politie zegt dat de fietser mogelijk is geschrokken van de auto en ten val is gekomen. De fietser reed echter op het fietspad en had wel voorrang. Na de valpartij is de automobilist deels over de fietser heengereden. Het slachtoffer was na het ongeluk niet aanspreekbaar en heeft hoofdletsel opgelopen.

Team Verkeer heeft onderzoek verricht op de plaats van het ongeluk. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het ongeval is gebeurd.

- Advertisement -

Gerelateerd