Auto-inbreker Rotterdam Nesselande aangehouden door agent in vrije tijd

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een agent in vrije tijd heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 30-jarige man uit Hoogezand betrapt op het inbreken bij auto’s. De man werd gepakt met inbrekersgereedschap, een radio en een multimediasysteem in zijn rugzak.

Inwoners van de wijk Nesselande worden al maanden lang geconfronteerd met inbraken in auto’s. Daarbij werden vooral Skoda’s, Audi’s en Volkswagen niet ontzien. Vooral de multimediasystemen waren in trek.

- Advertisement -

De agent in vrije tijd sprak de man aan, maar die ging ervandoor. Met hulp van collega’s wisten zij de man aan te houden in een voortuin van een woning. Hij is aangehouden en zit in ieder geval nog 67 dagen vast, dat komt omdat hij nog voor andere strafbare feiten moest zitten.

De politie hoopt dat het aantal inbraken zal afnemen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd