Automobilist (21) voor 11e keer gepakt voor rijden zonder rijbewijs

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie heeft donderdag een automobilist voor de 11e keer betrapt voor het rijden zonder rijbewijs. De automobilist een 21-jarige Rotterdammer viel op, omdat hij over een andere voorsorteerstrook een hele rij wachtende andere automobilisten inhaalde.

De politie zei er iets van, en wilden hem met een reprimande weg laten komen. Toen de motor vervolgens afsloeg, hadden agenten hun onderbuikgevoel gevolgd en zagen dat hij al tien keer eerder was gepakt voor rijden zonder rijbewijs.

- Advertisement -

De agenten gaven de automobilist een stopteken, maar de bestuurder wist zijn motor te starten en ging ervandoor. Hij botste vervolgens op een tegenligger en kwam tot stilstand tegen de politiebus. Ook de tegenligger kreeg een bekeuring, zijn rijbewijs bleek eveneens niet geldig te zijn.

De man is door de agenten aangehouden, op het bureau bleek dat hij onder invloed van drugs de auto bestuurder. Zijn eigen voertuig is Total loss.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd