Man in hoofd geschoten bij woningoverval Puntweg Kinderdijk

Date:

Deel bericht:

Kinderdijk – Een 74-jarige Belgische man is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een woningoverval in een woning op de Puntweg in Kinderdijk. Het slachtoffer zou bij de overval in zijn hoofd zijn geschoten, meldt de lokale nieuwswebsite alblasserdamsnieuws.nl.

Hulpverleners rukten rond 00.30 uur uit naar de woning, zij hadden een telefoontje binnengekregen dat het goed mis was gegaan. Ambulancepersoneel kon pas naar het slachtoffer toen zeker was dat het verder veilig was om te werken. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe deze persoon eraan toe is, volgens een woordvoerster van de politie was het slachtoffer wel aanspreekbaar.

- Advertisement -

Het is onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn nog steeds bezig met onderzoek. In de woning woont ook een oudere vrouw, het is onbekend hoe het met haar gaat.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt 77-jarige man aan als verdachte schietpartij Puntweg Kinderdijk

Kinderdijk - De politie heeft op 5 december aan het eind van de middag een 77-jarige man uit...

Dode (19) door bedrijfsongeval IHC Merwede Kinderdijk

Een 19-jarige medewerker van het bedrijf IHC Merwede aan de Smitweg in Kinderdijk is maandagavond overleden door een...