Explosie in portiek Hofstedestraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een portiek aan de Hofstedestraat heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 december een explosie plaatsgevonden. De schade was groot, maar gelukkig raakte niemand gewond. Het onderzoek is in volle gang.

De Politie vermoedt dat de explosie rond kwart voor drie ’s nachts plaatsvond, maar werd pas rond half vier gebeld. De bewoners van de woning waar de explosie plaatsvond, waren ten tijde ervan niet thuis.

- Advertisement -

De ravage was groot na de ontploffing. Het vermoeden bestaat dat de explosie is veroorzaakt door zwaar vuurwerk. De politie heeft sporenonderzoek verricht en heeft camerabeelden veiliggesteld. Mensen die meer informatie hebben of camerabeelden die de politie nog niet heeft, worden gevraagd contact op te nemen.

Eerdere explosie
Eerder deze week vond ook al een ontploffing plaats bij een woning aan de Allard Piersonstraat, zo’n honderd meter verderop. Het is niet bekend of er een verband is tussen beide explosies.

- Advertisement -

Gerelateerd