Explosie in portiek Hofstedestraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een portiek aan de Hofstedestraat heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 december een explosie plaatsgevonden. De schade was groot, maar gelukkig raakte niemand gewond. Het onderzoek is in volle gang.

De Politie vermoedt dat de explosie rond kwart voor drie ’s nachts plaatsvond, maar werd pas rond half vier gebeld. De bewoners van de woning waar de explosie plaatsvond, waren ten tijde ervan niet thuis.

- Advertisement -

De ravage was groot na de ontploffing. Het vermoeden bestaat dat de explosie is veroorzaakt door zwaar vuurwerk. De politie heeft sporenonderzoek verricht en heeft camerabeelden veiliggesteld. Mensen die meer informatie hebben of camerabeelden die de politie nog niet heeft, worden gevraagd contact op te nemen.

Eerdere explosie
Eerder deze week vond ook al een ontploffing plaats bij een woning aan de Allard Piersonstraat, zo’n honderd meter verderop. Het is niet bekend of er een verband is tussen beide explosies.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij portiekwoning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Grasstraat in het Nieuwe Westen van Rotterdam is afgelopen nacht een...

Voordeur ontzet en kleine brand na explosie bij portiek Watergeusstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiek aan de Watergeusstraat in Rotterdam is donderdagochtend rond 06.30 uur een explosief tot...

Voordeur weggeblazen bij nieuwe explosie Vierambachtsstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Bewoners van de Vierambachtsstraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door een explosie. Met een...

Explosie en beschieting op tabaksshop Vierambachtsstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Een tabaksshop aan de Vierambachtsstraat in Rotterdam is afgelopen nacht het doelwit geweest van een explosie...