Politie lost waarschuwingsschot Aert van Nesstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een waarschuwingsschot gelost op de Aert van Nesstraat in Rotterdam. Agenten kregen rond 01.30 uur een melding dat een bijrijder van een auto op de Meent een vuurwapen had laten zien.

Agenten gingen met behulp van cameratoezicht op zoek naar de auto. Deze werd aangetroffen op de Aert van Nesstraat, er zaten in het voertuig vier personen. Zij werden met de auto staande gehouden en er volgde een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). De inzittenden volgden echter de instructies van de agenten niet op waarop er een waarschuwingsschot werd gelost.

- Advertisement -

De inzittenden besloten om toen wel te luisteren, waarop ze uit de auto zijn gehaald. Na het doorzoeken van de auto is er geen vuurwapen aangetroffen. Hierop werden de mannen weer vrijgelaten.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd