Gewonde na steekpartij Veilingstraat Pijnacker

Date:

Deel bericht:

Pijnacker –  Een 17-jarige jongen uit Berkel en Rodenrijs is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt door een steekpartij in een woning in de Veilingstraat in Pijnacker. Een 16-jarige jongen ook uit Berkel en Rodenrijs werd aangehouden als verdachte.

Rond middernacht werd de politie gealarmeerd voor het steekincident. De gewonde lag nog in het huis, en de verdachte was inmiddels gevlucht. Na onderzoek kon de politie de jongen aanhouden in zijn eigen woning.

- Advertisement -

De Forensische Opsporing heeft in de woning een sporenonderzoek verricht. Vermoedelijk is een ruzie op een feestje door oorzaak van het steekincident.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd