Politie zet taser in bij aanhouding Aert van Nesstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is zondagmiddag helemaal door het lint gegaan nadat ze op de Aert van Nesstraat in Rotterdam door agenten was aangesproken op haar rijgedrag. De vrouw reed tegen het verkeer in, en agenten wilden haar daarop slechts aanspreken.

De vrouw weigerde om haar raam te openen en in gesprek te gaan met de agenten. De agenten wilden vervolgens de deur openen waarop ze behoorlijke agressief werd. De vrouw schol, sloeg en krabde de agenten. Een taser moest eraan te pas komen om haar onder controle te krijgen.

- Advertisement -

De vrouw is aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar werd ze weer kalm, de agenten hielden er blauwe plekken en schrammen aan over.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd