Meisje en jongen zwaargewond na aanrijding met stadsbus Stationsweg Dirksland

Date:

Deel bericht:

Dirksland – Een jongen en een meisje van een jaar of 10 oud zijn dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Stationsweg in Dirksland. Ze werden ter hoogte van het busstation aangereden door een stadsbus.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plekke. Het jongetje bleek ernstig gewond te zijn geraakt, en is per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis, hij was wel aanspreekbaar. Het meisje was ook gewond, en zij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd