Vuurwerkbom richt ravage aan in Voorbug

Date:

Deel bericht:

Voorburg – In de vroege ochtend van dinsdag 6 december heeft een vuurwerkbom een ravage aangericht in Voorburg. Er raakte niemand gewond.

Rond tien voor drie vond er een explosie plaats. Toen bewoners naar buiten keken, merkten ze op dat er brand was. Hierop werd snel de brandweer gebeld.

- Advertisement -

Een auto en twee fietsen stonden in brand. De explosie had ook een krater geslagen in de motorkap van de auto. De ingang van een portiek stond ook kortstondig in brand, maar doofde al snel uit zichzelf.

Onderzoek
Nadat de brandweer het vuur had geblust, startte de politie een onderzoek. Naar alle waarschijnlijkheid heeft iemand zwaar illegaal vuurwerk op de motorkap gelegd, samen met een flesje met brandbare vloeistof.

Er zijn camerabeelden veiliggesteld en verklaringen opgenomen. Ook zijn er sporen veiliggesteld. Er zou een verdachte zijn gezien die na de explosie wegrende.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Vijf aanhoudingen na steekpartij in Voorburg

Voorburg - De politie heeft zondagavond 12 november vijf aanhoudingen verricht na een steekincident bij een tramhalte. Twee...

Agenten gewond bij aanhouding minderjarige tiener in Voorburg

Voorburg - De politie is op zoek naar getuigen, nadat twee agenten gewond raakten bij een aanhouding van...

Gewonde na schietpartij Laan van Nieuw Oosteinde Voorburg

Voorburg - Bij een schietpartij op de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg is zondagmiddag een persoon gewond geraakt....