Beschietingen van woning Krimpen aan den IJssel en Spijkenisse mogelijk door zelfde dadergroep

Date:

Deel bericht:

De politie houdt er sterk rekening mee dat de beschietingen van een woning aan de Gouwestraat in Spijkenisse en de Acacia in Krimpen aan den IJssel waarschijnlijk zijn uitgevoerd door dezelfde dadergroep. Dat blijkt uit onderzoek door de politie.

Krimpen aan den IJssel
De woning aan de Acacia werd in totaal drie keer onder vuur genomen. Dat gebeurde op 16 juli en op 19 juli, de woning werd toen door Burgemeester Martijn Vroom toen twee weken gesloten. Deze sluiting werd toen met nog eens twee weken verlengd. Op 26 november was het weer raak, opnieuw werd er op de woning geschoten en werd de deur beklad met de tekst “Tik Tak”. De woning is na 23 november toen voor twaalf weken gesloten.

- Advertisement -

Spijkenisse
In de vroege ochtend van 23 november werd de woning aan de Gouwestraat in Spijkenisse onder vuur genomen. In de ruit van de woning werd een kogelgat aangetroffen. Ook hier was de deur beklad met de tekst “Laatste keer”.

De politie heeft niet vrijgegeven wat het motief achter de beschietingen is. In het programma opsporing verzocht van dinsdagavond 6 december roept de politie opnieuw op dat ze op zoek zijn naar informatie van mensen die iets weten, hebben gezien of gehoord.


Rectificatie: Eerder berichtten wij dat de woning op de Acacia na de beschietingen in juli voor twaalf weken werd gesloten. Dit klopte niet en moest in totaal vier weken zijn. Dit is aangepast in het artikel.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Korte politie achtervolging na diefstal scooter Groenewoud Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond heeft er een scooterdiefstal plaatsgevonden in de wijk Groenewoud in Spijkenisse. Na de diefstal volgde er...

Onderzoek na melding van schietpartij Kikkerveen Spijkenisse

Spijkenisse - Dinsdagavond 11 juni heeft er rond 23:28 uur een schietpartij plaatsgevonden aan de Kikkerveen in Spijkenisse. Volgens...

Brandweer rijdt zich vast op calamiteitenpad Hoge Park Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Dinsdagavond 11 juni heeft een brandweerauto van de kazerne Krimpen aan den IJssel...

Hulpdiensten rukken uit voor een kinderfiets langs het water Winston Churchilllaan Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagochtend 3 juni zijn even na 09:30 uur de hulpdiensten opgeroepen voor een mogelijk persoon te...