Man steelt ambulance en richt ravage aan in Utrecht

Date:

Deel bericht:

Utrecht – De politie heeft woensdagavond een man aangehouden, nadat hij een ambulance had gestolen vanaf de Lange Nieuwestraat in Utrecht. Tijdens zijn rit, veroorzaakte hij meerdere aanrijdingen. Zowel de ambulance als de geraakte voertuigen raakten zwaarbeschadigd.

De ambulanciers hadden de wagen met draaiende motor achtergelaten om hulp te verlenen aan een patiënt. Waarom de man er vervolgens met de ambulance vandoor was gegaan is niet bekend. Een andere ambulance kwam ter plekke om de zorg voor de patiënt over te nemen.

- Advertisement -

De politie achterhaalde inmiddels de locatie van de ambulance en wist de bestuurder aan te houden. Hij zit vast en zal worden gehoord. De ambulance is zo zwaar beschadigd geraakt, dat deze een flinke tijd niet meer inzetbaar zal zijn.

“Hoe diep kun je zinken. Schandalig!”, twittert politiewoordvoerder Wim Hoonhout.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd