Politie houdt twee verdachten aan, bouwvakker in levensgevaar na schietpartij Rodenburgstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Één van de slachtoffers van de schietpartij in de Rodenburgstraat in Rotterdam is nog steeds in levensgevaar. Het slachtoffer, een stratenmaker, raakte samen met een andere collega gewond toen zij een ruzie tussen de aannemer en een vrouw wilden sussen.

Rond het middaguur werden talloze hulpverleners naar de Rodenburgstraat gestuurd. Er was een ruzie ontstaan tussen de aannemer en een vrouw van een woning. Die had de aannemer met een tegel op zijn hoofd geslagen, waarop de aannemer naar zijn bus liep en een vuurwapen uit zijn bus haalde. Twee stratenmakers die verderop bezig waren zagen het gebeuren en wilden de ruzie sussen. Ze werden geraakt door de schoten die werden gelost.

- Advertisement -

De twee slachtoffers van de schietpartij werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn allebei zwaargewond geraakt, één van hen ligt dus in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Het is onduidelijk wie er precies heeft geschoten, de aannemer en zijn werknemers sloegen na de schietpartij op de vlucht. De politie wist later in een woning aan de Galileïstraat in Schiedam twee verdachten aan te houden.

Inval in woning

De politie viel later op vrijdagmiddag een woning binnen aan de Overschiese Kleiweg in Rotterdam. Daar werd uiteindelijk niemand aangetroffen, het zou gaan om de woning van de aannemer. In april 2021 werden op de oprit twee zwaargewonde mannen aangetroffen, ze bleken te zijn neergestoken.

Zie ook: Twee zwaargewonden steekpartij Overschiese Kleiweg Rotterdam

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd