Schot gelost bij beroving van auto Polderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Gisteravond rond 19.45 uur is een man door twee mannen beroofd van zijn auto op de Polderlaan in Rotterdam. Daarbij werd ook een schot gelost. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer wilde zijn auto parkeren in de parkeergarage Boulevard Zuid. Nadat hij de parkeergarage was ingereden, stapten twee mannen bij hem in de auto. Ze bedreigden hem met een vuurwapen en daarmee is ook een schot gelost. Niemand raakte gewond.

- Advertisement -

Het slachtoffer moest zijn auto afstaan aan de twee mannen die ervandoor gingen met zijn auto. De politie heeft direct in de omgeving een zoekslag gemaakt. Helaas heeft dit niet tot het terugvinden van de auto geleid.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd