Vrouw rijdt met 162 km/u over Bosdreef Rotterdam en crasht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is donderdagavond onder invloed van drank en drugs op hoge snelheid van de weg geraakt op de Bosdreef in Rotterdam. De bestuurster was kort voor het ongeluk door agenten gelaserd met een snelheid van 162 km/u. Op de Bosdreef is echter een snelheid van 70 km/u toegestaan.

De vrouw raakte de macht over het stuur kwijt en belandde in de vangrail. Ze schoof daarna enkele honderden meters door en kwam ter hoogte van de politiecontrole tot stilstand. De vrouw raakte niet gewond en verklaarde dat ze was geschrokken van de zwaailichten.

- Advertisement -

De vrouw kreeg meerdere bekeuringen, voor onder andere het rijden onder invloed, en rijden in onverzekerd voertuig. Hij rijbewijs is ze voor een tijdje kwijt.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd