Vrouw bedreigd in woning, politie lost waarschuwingsschot Allard Piersonstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zondagmiddag twee mannen aangehouden nadat zij in een woning in de Allard Piersonstraat in Rotterdam-West een vrouw met een vuurwapen hadden bedreigd. Het duo sloeg vervolgens op de vlucht, waarop er een achtervolging werd gestart.

De achtervolging ging over onder andere de A13 en de A4. De politiehelikopter vloog mee met de achtervolging. Bij de afrit Den Hoorn op de A4 werd de auto klemgereden. Daar werd vervolgens een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) gestart. De inzittenden volgende de aanwijzingen niet op, waarop er een waarschuwingsschot werd gelost.

- Advertisement -

In de auto werd een vuurwapen aangehouden. De mannen zijn ingesloten op het bureau.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd