Explosief ontploft bij voordeur van woning en richt ravage aan Struikheide Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een gezin op de Struikheide in Rotterdam-Ommoord is afgelopen nacht slachtoffer geworden van een enorme explosie. Rond 02.20 uur werd met een explosief de voordeur opgeblazen, direct daarna ontstond er een flinke brand.

- Advertisement -

Het gezin dat in de woning woonde kon ongedeerd naar buiten komen. De politie is direct in de omgeving gestart met een zoektocht naar de verdachten. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn ter plekke gekomen voor onderzoek. Zij hebben diverse goederen veiliggesteld. Op de Selma Lagerlofweg iets verderop werd een sneaker aangetroffen. Ook deze sneakers is meegenomen als mogelijk bewijsmateriaal.

Buren stonden afgelopen nacht massaal buiten. De klap was zo hard, dat de halve straat wakker was geworden. Waarom de aanslag op de woning is gepleegd is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd