Kleine brand in zorgcomplex G.B Shawplaats Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In het zorgcomplex Nijeveld aan de G.B Shawplaats in Rotterdam-Ommoord heeft maandagmiddag korte tijd brand gewoed. In een appartement van het gebouw was brand ontstaan in een kamer, dit ging gepaard met wat rookontwikkeling.

De brandweer was snel ter plekke en wist het brandje snel te doven. Ondertussen was er wel rookontwikkeling in de woning en deels op de gang ontstaan. De bewoner van het appartement is door ambulancepersoneel gecontroleerd op rookinhalatie, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Vanwege de rook werden de woning op dezelfde gallerij tijdelijk ontruimd. Zij konden niet veel later weer terug naar huis.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd