Twee gewonden nadat auto wordt gelanceerd door vangrail Vaanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de Vaanweg in Rotterdam is maandagmorgen rond 10.30 uur een automobilist de macht over het stuur verloren en van de weg geraakt. De auto reed een vangrail op en werd vervolgens gelanceerd, een boom stopte de vlucht van de auto en de inzittenden kwamen bekneld te zitten.

De brandweer rukte samen met meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team uit voor de hulpverlening aan de slachtoffers. De brandweer heeft de deuren geopend zodat de inzittenden uit het voertuig konden worden gehaald. De man en vrouw zijn naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Waardoor het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Marco Smits

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd