Politie houdt twee mannen aan op verdenking van dumpen drugsafval Mariadijk Ooltgensplaat

Date:

Deel bericht:

Ooltgensplaat – Op maandag 12 december zijn twee mannen aangehouden na de vondst van twee vaten met chemische inhoud. De mannen worden verdacht van het verrichten van handelingen waarbij de bodem verontreinigd of aangetast wordt. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten en daarom komt de politie graag in contact met mensen die meer weten.

Op maandagmiddag zagen meerdere voorbijgangers op de Mariadijk in Ooltgensplaat een voertuig stilstaan. Toen het voertuig weg was, stonden er twee grote vaten waar een chemische lucht vanaf kwam. De politie werd gealarmeerd en agenten gingen op zoek naar het voertuig. Het voertuig werd enige tijd later gesignaleerd en staande gehouden op de Abel Tasmanstraat in Rotterdam. In het voertuig werd dezelfde chemische lucht waargenomen als bij de vaten in Ooltgensplaat. De twee inzittenden, een 25-jarige en 39-jarige man uit Den Haag, zijn aangehouden op verdenking van het verrichten van handelingen waarbij de bodem verontreinigd of aangetast wordt.

- Advertisement -

We sluiten niet uit dat er meer mensen betrokken zijn bij dumpen van dit chemische materiaal, dan wel bij het produceren ervan. Daarom komt de politie heel graag in contact met mensen die wellicht iets gezien hebben of meer weten. Informatie met ons delen, kan volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...