Man (86) overleden na ongeval in Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Woensdag 14 december is aan het begin van de middag een dodelijk slachtoffer gevallen bij een aanrijding in de wijk Schollevaar.

Het ongeval gebeurde even voor twee uur. Het slachtoffer werd op de Hobo aangereden, ter hoogte van fietspad Kapellekensbaan aangereden. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. De geboden hulp mocht echter niet meer baten. De Politie laat weten dat het slachtoffer een 86-jarige man uit Capelle aan den IJssel is.

- Advertisement -

De weg is momenteel afgezet voor uitgebreid sporenonderzoek. De automobiliste (42) is overgebracht naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring.

Gevaarlijk
Het oversteekpunt staat onder omwonenden bekend als gevaarlijk door het slechte zicht wat weggebruikers hebben. Op 6 mei dit jaar vond op ditzelfde punt ook al een ernstig ongeval plaats. Toen werd een kind op zijn fiets geschept door een auto en raakte toen zwaargewond.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....