Man (86) overleden na ongeval in Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Woensdag 14 december is aan het begin van de middag een dodelijk slachtoffer gevallen bij een aanrijding in de wijk Schollevaar.

Het ongeval gebeurde even voor twee uur. Het slachtoffer werd op de Hobo aangereden, ter hoogte van fietspad Kapellekensbaan aangereden. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. De geboden hulp mocht echter niet meer baten. De Politie laat weten dat het slachtoffer een 86-jarige man uit Capelle aan den IJssel is.

- Advertisement -

De weg is momenteel afgezet voor uitgebreid sporenonderzoek. De automobiliste (42) is overgebracht naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring.

Gevaarlijk
Het oversteekpunt staat onder omwonenden bekend als gevaarlijk door het slechte zicht wat weggebruikers hebben. Op 6 mei dit jaar vond op ditzelfde punt ook al een ernstig ongeval plaats. Toen werd een kind op zijn fiets geschept door een auto en raakte toen zwaargewond.

- Advertisement -

Gerelateerd